Lélekmasszázs (HolisticPulsing)

A lélekmasszázs az ellazulásra, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése.

A gyengéd ringatással emlékeztetjük a testet a gyermekkorban édesanyánktól kapott szerető, védelmet adó ringatás élményére, a már szinte feledésbe merült ősbizalom érzésére. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test finom rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

A teljes ellazulás a pulzálás hatására önmagától bekövetkezik. A lélekmasszázs célja a tudatalatti rendezése, a test-lélek-szellem egymásra találása a gondolatok érzésekhez vezetése. A kezelés hatására zárul a tudat, és nyílik a tudattalan, oldódnak azok a blokkok, amikkel nem tudtunk, vagy nem voltunk hajlandóak eddig szembesülni. A kezelés során megszólítódik a test, hogy visszataláljon eredeti harmóniájához, ez az ősi ausztrál módszer egyedisége: gyenge ingerekkel elérni tartós élettani hatást. Ebben az állapotban a szervezet képes mobilizálni saját belső gyógyító energiáit, melynek hatására a lelki problémák gyógyulása során a testi fájdalmak is enyhülést nyernek.

A kezelés ruhában történik, pulzáló, lágy ringatással melynek hatására a test teljesen ellazul.

A kezelés nem ajánlott azoknak akik:
  • kisbabát várnak (3 hónapos korig)
  • fertőző betegek
  • trombózisban, epilepsziában szenvednek
  • pacemaker esetén
  • alkoholos, drogos állapotban vannak
  • műtét után (3 hónap)