Magamról


Magamról röviden

Pánti Katalin vagyok. Masszázzsal 2008-óta foglalkozom. Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni. Folyamatosan képzem magam, hogy testi-lelki egyensúlyt-harmóniát teremtsek vendégeim részére.

Engedje meg magának, hogy segítsek megtapasztani a masszázs jótékony hatásait.

Rohanó világunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a testünkről való gondoskodásról. Sokan nem is sejtik, hogy izmaiknak, bőrüknek, sejtjeiknek milyen szüksége van a folyamatos regenerálódásra, érintésre.

A masszázs általában csak felfrissülést, ellazulást nyújtó szolgáltatásként ismert, így sokan csupán luxusnak tartják, miközben az általában jóval drágább gyógyszeres kezelésekre magától értetődően költenek. A masszázsnak valóban semmivel össze nem mérhető a felfrissítő, lazító hatása, azonban egy szakképzett masszőr kezei számos egészségügyi problémára is megoldást nyújthatnak. Sokan nincsenek tudatában annak, hogy problémáikra nem csak gyógyszeres kezelés létezik. A masszázs hatékonyan képes kezelni olyan fájdalmakkal járó állapotokat, melyeknél a gyógyszerek és fájdalomcsillapítók csupán a tünetek ideiglenes megszüntetésére alkalmasak.
  Oklevelek

Kattints a képre a nagyításhoz!